Mie, alltså jag, bloggar om livet som Mie, kvinna, vän, mamma, tjänstekvinna på Uppsala kommun, Innerplanskoordinator för IK Sirius FK, styrketränare, handarbetare, matlagare, rocklyssnare, vin- och bubbeldrickare, livsnjutare…

Typ!

Kan nås på mie1[at]live.se

frippa

Annonser

»

 1. Hej Mie!
  Vilken fin blogg du har! Jag har några frågor till dig men hittar ingen mejladress. Du får gärna mejla mig istället på anni.alm(at)vision.se.
  Kämpa på!

  Mvh Anni Alm, reporter Tidningen Vision

 2. Är det du som kommenterat jennysmening+juni 2016? Finns 4 kommentarer men enbart Mie har släppts igenom av bloggaren. Om bland annat ensamkommande och förtäckt (?) anspelning på ”kvinnor har blivit våldtagna, slagna blodiga och rånade 100 meter från där jag bor”. Jag är granne till denna kvinna/bloggare, rätt ny i vårt hus, på Ulleråkersområdet i Uppsala. Jag och övriga grannar i huset är upprörd över uttalandet. INGA kvinnor har utsatts för detta i Ulleråkersområde eller 100 meter därifrån bloggaren/vi bor. INGA källor inom polisen, som jag känner, verifierar detta.
  Hälsar Menga

  • Ja, det stämmer. Det är jag som skrivit där.
   Jag hörde av en av dina grannar om att människan skrev galna inlägg på bloggen och var tvungen att skriva där. Tyvärr svarar hon inte på inlägget.
   Ogillar lögnare och ryktesspridare.

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s