Sämsta någonsin…

Standard

Årets lönerevision var den sämsta någonsin. Jag har ALDRIG fått så lite påökt som jag fick i år. Fy fasen! Jag vet inte hur jag ska tolka det egentligen. Antingen tycker de att jag har den lön jag ska ha eller också har jag inte presterat enligt önskemål.
Ju mer jag tänker på det desto mer förbaskad blir jag. Visst, jag har inte dåligt med peningar som det är idag. Men att få en fjuttig ökning ger inte incitament till att prestera bättre på jobbet och ta mer ansvar än jag gör idag.
Tur det är fredag, för idag blir det inte många knop gjorda. lön.PNG

Annonser

»

  1. Men har inte sifferlösa avtal 2,8%? Så var det i alla fall hos oss plus lite extra satsningar på vissa yrkesgrupper som t.ex. är svårrekryterade eller som hamnat ”snett” gentemot snittet i länet.

  2. Läste hos Vision (visst är ni Vision?) ”Har det sifferlösa avtalet gett er mer pengar än vad ett avtal med angivna procentsiffror hade gjort?

    – Ja, det tror jag. Har man en siffra i avtalet kan den betraktas som ett tak som håller igen löneökningarna. Med en klok arbetsgivare som vill behålla sin personal har man större möjligheter med ett sifferlöst avtal.”

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s