Mycket snack och liten verkstad…

Standard

Det är väl ungefär så man kan sammanfatta mitt bloggande under den senaste tiden.

Men nu är jag här. Åtminstone en stund. Vad som händer sen vet man aldrig.

Nu har jag börjat på nya enheten. Å allt jag befarat har slagit in. Räddningen är en förbaskat bra chef som gillar det tillitsbaserade arbetssättet. Å det gillar jag. Tyvärr har jag inte haft förmånen att arbeta så sedan man gjorde sig av med den bästa av alla chefer jag haft. Sträck på dig E! Nu är kommunen mer toppstyrd än någonsin och det gillar jag inte. Alls!
Men det är som det är och jag är där jag är. Det går och jag gör så klart mitt bästa. Men roligt är det inte.

Roligare har det varit den senaste veckan då dottern varit hemma i Sweden och träffat både familj och vänner. Tror dock att det blir skönt för henne att komma hem till Grekland igen och ta igen sig en smula. Hon blev smått utbränd av alla som drog och slet i henne under veckan. Jag hade dock förmånen att träffa henne flera gånger. Härligt! Nästa gång hoppas jag vi ses hemma hos henne i stället. God mat, varma havsbad svider som inte.

Nu måste jag slita mig för det är dags för mig att föra över mina tolv års erfarenhet inom statsbidragsåtersökning till tre kollegor. De ska lära sig mitt jobb och jag ska lära mig delar av deras. Mångt och mycket kan jag redan sedan förr, annat är nytt.

Jag reder mig även om jag inte roas.

utsikt

Annonser

»

  1. Trist om det inte blir bra men kul att du fått en bra chef! Å vad jag önskar vi kunde ha någon som dig – i alla fall i ditt tidigare jobb – någon som jobbar med återsökningar av statsbidrag! I den lilla kommunen får man allt vara mångsysslare som chef 🙂 Vilket har sina fördelar också så klart!

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s