Smidig hantering…

Standard

Jag har aldrig tidigare haft någon av alla dessa tilläggsförsäkringar man kan få om man köper en ny TV, dator, mobil etc. Aldrig!
Men av någon anledning tecknade jag en sådan när jag köpte min nya mobil. Vet inte varför utan jag fick bara en känsla av att det är bra att ha.

Det tog inte lång tid förrän mobilen åkte i gatan och dessutom hasade ner för den isiga backen i säkert 75 meter innan den stannade. Å när jag väl hade hasat mig ner samma väg såg jag att den var rätt illa åtgången.
Tursamt nog hade jag min försäkring att tillgå.

Så jag gjorde en anmälan på nätet, tre dagar efter det hade jag en returkartong hemma. Packade in mobilen, fyllde i några papper och skickade iväg det. Två dagar senare fick jag mail om att de mottagit min mobil.
Sen har jag kunnat följa varje steg de tagit via nätet. Produkten mottagen 16/1, två timmar efter det skickades den till en extern verkstad. Den 17:e fick jag besked om att jag enbart behöver betala självrisken. Två minuter efter jag betalat fick jag en bekräftelse och dagen efter, alltså idag, har de börjat fixa mobilen.

Så fort allt är klart kan jag se hur returen tar sig från verkstan hem till mig. Smidigt som fan.

Så idag är jag nöjd med att jag tecknade den där försäkringen. #vuxenpoäng
Å så fort mobilen kommer ska jag köpa mig ett fodral av något slag. Lovar!

samsung

Annonser

»

  1. Jag har aldrig heller tagit någon extra försäkring, det har heller aldrig hänt något med mina mobiler. Men. Tappade min 1 år gamla i backen så allt sprack och det blev kortslutning. Köpte ny då ingen försäkring fanns. Tecknade försäkring. Dag två tappades nya telefonen i backen och blev trampad på!!

  2. Ping: Heja Tele2, förbannade PostNord… | MiesLiv

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s