Januari är en vintermånad…

Standard

Det är vinter. Vi befinner oss i januari månad. Då snöar det!

Men nu för tiden så förstår inte folk det. Eller rättare sagt, de förstår inte att det kan vara halt ute, att drivor kan uppstå, att man måste ta det lugnt.
Därför går man från SMHI ut med varningar när det ska snöa. I januari. Vintertid!

För helvete folk. Tänk själva!

Jag vidhåller. Utan alla varningar och varningstexter överallt vore jorden än härligare plats att bo på. Då skulle vi kanske även slippa människor som använder ord som ijenkligen och odengklit!

deal

Deal?

Annonser

»

  1. I stort sett håller jag med, det behöver inte vara tidningsrubriker om detta, skall man ut och åka nån längre sträcka med bil, så tittar man väl på väderprognosen.

    När det är storm/orkanrisk så kanske det inte sitter i vägen med lite extra uppmärksamhet, men jag tror inte det var just det du menade.

    Jag kan störa ihjäl mig på våran ”Avestassida” på FB, där folk går ut och gnäller direkt om inte deras lilla vägstump plogats en halvtimme efter ett snöfall. Har dom plogat, ja då har plogbilen lämnat alldeles för stor snövall utanför deras uppfarts osv osv…gah så tröttsamt

    • Jamen sånt kan jag också störa mig på. På vår Uppsalasida var det någon som klagade över att hon blev väckt av en plogbil tidigt en morgon. Hon fick rätt mycket tillbaka kan jag lova för hon hade säkert klagat än mer om det INTE varit plogat när hon skulle upp.

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s