Sista ledighetsdagen…

Standard

Usch och fy faan! Nu är dagen här, dagen innan jag ska jobba igen och jag har verkligen inte någon lust.
I fredags hade jag inte heller någon lust att göra ett dugg men det blev en bra fredag ändå. Avslutade den med varma mackor och fredagsmys. Vi har tidigare pratat om hur vi fredagsmysade när vi var små och hos mig var det ofta varma mackor vi åt. Till fredagsmys delade familjen på EN påse chips eller ostbågar. Ibland både och. Ibland med dipp till. Men det var då. Idag äter ungarna chips till mellis eller som jag såg en tidig morgon på busshållplatsen, till frukost! Sjukt!

Så den där segheten som jag hade i fredags höll inte i sig särskilt länge. Å det går ju an att ha det lite segt ibland. Så det så!

vm

Annonser

»

  1. Den där dagen är en hemsk dag – sen inser man när dagen efter kommer att det gick ju an ändå 😉 Men lite ångest hör väl till kan jag tro.
    Visst var det så, varma mackor och äppelpaj beroende på årstid och humör hos husmor (läs min mamma). I bästa fall fick vi ungar dela på en läsk också – och då pratar vi 33 cl’s läsk, inga flerlitersförpackningar på den tiden inte.

  2. Varma mackor, gott och smidigt… Det gjorde jag ofta i min ungdom. Sedan gick det många år jag tror jag aldrig gjorde det. Men nu senaste 3-4 åren händer det att jag gör det igen! Lika gott nu för tiden, egentligen problemet är att det konkurrerar med så mycket annat idag som jag inte kände till då i min ungdom.

    Tror att dagen i morgon går mer galant än vad du tror just nu! Det är väl så ofta livet är…

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s