Som en gammal sopa som kastas….

Standard

För ca tre år sedan tvingade man iväg mig från en avdelning till en annan inom kommunen. Bakgrunden till flytten var att ststsbidragsfunktionen skulle placeras i verksamheten, där besluten fanns. Jag var inte glad till en början men det blev bra tillslut. Nu är det riktigt bra, rutiner är utarbetade och de kontakter som jag behöver är tagna. Det flyter.

Å då bestämmer man att flytta på mig igen. Visserligen har jag förstått det sedan den dag man började med en slags översyn av mina uppgifter. Man sa att man vill se över organisationen, säkerställa att uppgifterna blir gjorda även när jag sjuk eller har långsemester. Men som sagt, jag begrep så klart att man ville flytta på mig. Å nu ska jag till en administratörsgrupp. En grupp jag aktivt sökte mig bort ifrån 2007!

Jag är svinsur. Sur över att man inte kan lyssna på det jag tidigare, och fortfarande säger om mitt arbete och dess organisation. Jag är den som arbetat längst med detta i hela Uppsala kommun. Den som kan det här bäst. Men nops, det gör man inte. Jag är inte säker men jag misstänker att det hade sett helt annorlunda ut om jag haft AKADEMISKA POÄNG. För har man det är man per automatik någon att räkna med. Så är det åtminstone i kommunen.

Pisstrist!

Annonser

Ett svar »

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s