Så här lurar man medlemmar…

Standard

Jag vet inte om det beror på fullmånen som visade sig idag 06:41:26, eller om folk är mer korkade än vanlig. Hur som, jag har jävligt dåligt tålamod med just korkade. Å försöker man dessutom lura mig och andra blir jag riktigt förbannad.

Nu är det gyncancerföreningen Gynsam jag är trött på. Å det rejält!

I våras var jag och andra medlemmar på stämman. Där presenterades bl.a. verksamhetsberättelsen för förra årets verksamhet.
Å den som skrev den måste tro att vi medlemmar är dumma i hela huvudet. För stycket om ”Aktiviteter och representation under verksamhetsåret” hade man helt enkelt kopierat rätt av från året innan.
Jag påpekade det under stämman och man beslutade att verksamhetsberättelsen skulle revideras på nästföljande styrelsemöte och därefter publiceras.
Så gjordes inte!
I stället har jag mailat styrelsen, väntade i två veckor utan att få svar, mailade igen om att VB ska revideras och läggas ut. Fick ett störigt svar om att den ska läggas ut under dagen och de hoppades att jag skulle finna den tillfredsställande. Naturligtvis var mailet utan avsändare!

Vad är det för jävla svar? Det är inte jag som ska finna VB tillfredsställande utan det är stämman som ska använda den för att se vad som hänt under föregående verksamhetsår!!
Jag är styrelsevan och rätt noga med sånt här. Det kan stå en dyrt om man skiter i beslut och beter sig illa som styrelse. Jag var f.ö. själv med i Gynsams styrelse tidigare men hoppade av eftersom föreningen inte sköttes ordentligt då det pågick en hel del i skymundan som medlemmar aldrig får veta. Å det är inget jag kan stå för alls.
Hur som. Idag var jag in på Gynsams hemsida och hittade den reviderade verksamhetsberättelsen. Å det enda man hade gjort var att ta bort datumen i stycket som är kopierat från 2016.

Man har alltså INTE skrivit om den och tagit bort felaktigheterna utan man har bara tagit bort datumen. Det är ju knappas datumen som är felaktigt i verksamhetsberättelsen utan AKTIVITETERNA man kopierat. Man påstår att man varit på aktiviteter under 2017 som egentligen var 2016. Rena lögner! Å sånt sitter styrelsen och skriver under. Å medlemmarna har inte en aning.

Jag är så glad att jag lämnade styrelsen för Gynsam. Den föreningen tre sig mindre och mindre seriös.

Annonser

»

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s