Bara tisdag…

Standard

… och jag är redan less och längtar till helgen. I mitt huvud ser jag fram mot en helg i naturen. Men tittar jag i kalendern har jag fullt upp både lördag och söndag. Enbart trevligheter så klart men någon natur lär jag inte hinna med. Därför tänker jag sluta en smula tidigare idag eller i morgon och ge mig ut en sväng efter jobbet.

Eller skogsbada som man säger nu för tiden. Å om man vill vara riktigt duktig så heter det ”shinrin yoku”. Jag är kallar det helt enkelt att vara ute i naturen. Det räcker så.

Grått men vackert. Så kan man sammanfatta söndagsprommen.

Annonser

»

  1. Att vara ute i naturen tycker jag nog är det bästa sättet att beskriva det! Varför döpa om något när det finns en bra beskrivning som fungerar? Lite kul med ett nytt ord i och för sig men jag har ändå bestämt mig för att jag också bara är ute i naturen när det faller sig så 🙂

  2. Jag har ännu inte kommit ut i skogen, jag vill plocka svamp, men det är ett besvär. Jag brukar släpa med mig en trebent liten tygpall som sjunker ner så fint i mossan, så jag ligger som en val och ropar på maken, som får hjälpa mig upp hahaha! Vi har skrattat många gånger åt stolen och jag som sakta sjunkit ner. Hoppas du får din stund i skogen.

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s