Så många tankar…

Standard

När jag i somras slutade arbetet såg jag något märkligt i trapphuset. Det väckte en del funderingar och vi var några stycken kollegor som fantiserade vilt över vad som hade hänt. Vi har aldrig fått svar på våra funderingar och ja… jag funderar fortfarande.

Vad skulle ni själva ha tänkt om ni såg en kostym samt en bukett rosor liggandes på ett element i ett trapphus…
många tankar

Annonser

»

 1. Oj! Jag hade också tänkt massor och med min vilda fantasi hade jag nog kommit på flera scenarion. En stackars friare som fått nobben? Nån som strippat utanför nåns dörr och antingen blev insliten av nöjd kvinna eller hämtad av polisen i underkläder?? 😄

 2. Oj, ja, det hade jag också funderat över. Mina tankar hade nog gått i mer mordiska tankar än vad Thirres gjort här tidigare. Det är blommorna som spökar till det, kläder verkar inte folk vara så rädda om nu för tiden så endast rocken hade jag inte reagerat på lika mycket! 🙂

  • Det låter bra… men så funderar jag än mer på varför man lämnar kostymen också?!
   Skulle den bli alltför starkt förknippad med nederlaget och därför lämnades den? Skumt! 🙂

   • Nåja, jag har hört om personer som springer runt nakna på stan i din stad 🙂 Jag har haft många knasiga jobb – i ett av dem fick jag sådan ”spännande” information mellan varven – ha ha!

 3. Där stod han naken i tamburen … och hon puttade ut snubben med buketten och smällde igen dörren.
  Fick mig att tänka på mitt eget liv hahaha! Lagade och ändrade kläder till en kemtvätt i flera år. En anställd från en ambassad kom och lämnade ett par byxor som skulle läggas upp. Jag gjorde mitt jobb och ringde ambasaden, en kvinna svarade på engelska, så jag blev stressad och sa bara rakt ut att ”ambassadören kan hämta sina byxor hos mig.” Det blev väldigt tyst … även på mig som blev full i skratt samtidigt. Jag lyckades hitta rätt engelska ord och byxorna blev senare hämtade. 🙂 Så kan det gå.

  • Hahaha… åh så kul. Jag undrar vad den som tog emot samtalet hann tänka! 😀

   Din förklaring låter både intressant och dramatisk. Men varför klädde han inte på sig innan han gick ut? Eller tog hon emot blommorna och la ut dem i trapphuset tillsammans med kläderna han tagit av sig tro?! 🙂

   • Hon på ambassaden trodde nog först att jag inte var klok/eller att han hade gjort blixtvisit hos mig i ett något intimare ärende.

    Han kanske var i totalt upplösningstillstånd/dyngrak/hög och bara kastade sig in i bilen som stod parkerad utanför er port. Asså, sånt här kan verkligen hålla igång hjärnan hahaha!

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s