Otakt…

Standard

Ibland blir det inte som man tänkt sig, men det betyder inte att det blir dåligt. Det blir bara lite annorlunda. Precis så brukar jag säga och jag säger väl detsamma nu. Eller rättare sagt, jag övertygar mig om att det är så. Å det är inte att förakta.

Jag har träffat någon sedan en tid tillbaka. Men det har varit skevt en stund och jag har nog blundat en del för det skeva och trott att det ska bli bättre. Men det som skevar tenderar att bli värre så klart, inte bättre.
Jag skulle egentligen ha firat en födelsedag idag men i stället tar jag mig till MediYoga och finner balans. Det gör åtminstone gott. Balans vinner över skevhet.

Personen jag träffat har i takt med att jag velat träffas mer och oftare, dragit sig tillbaka mer och mer. Otakt!
Jag har försökt att ta förhållandet framåt. Å i takt med det har det gått precis tvärt om, bakåt. Otakt!
Jag har på något sätt förutsatt att vi skulle närma oss varandra och utveckla förhållande, framåt. När jag får höra att personen ska byta sin trea till en liten etta känner jag att det är precis tvärt om. Där finns inte plats för två. Inte ens som särbos. Otakt!
Fast droppen kom nog ändå i helgen då personen gillrade en liten fälla för mig i syfte att se om jag snokade i hans privata saker. Jag trodde att tillit kom med tid, men tydligen är det tvärt om. Otakt!
Jag förväntade mig en ursäkt. Men det kommer jag aldrig att få, i stället är det synd om den som gillrade fällan eftersom han fick höra att jag ogillade beteendet. Otakt!
Jag reagerade starkt på fällan och uttryckte mig inte helt sansat, det togs för livets sanning. Inte allt annat vi pratat om den senaste tiden. Otakt!

Jag ogillar att gå i otakt. Det gör mig skev och det var precis så det började, med skevhet. Ogillar skevhet också. Jag gillar balans!

otakt

Otakt!

Annonser

»

  1. Tilliten är verkligen viktig. För mig är det inte ok med fällor, absolut inte. Tycker att et är bra att du är så klarsynt. Håller tummarna för mer balans.

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s