I´m back…

Standard

Dra åt skogen så den här förkylningen satt sig. Jag är inte helt frisk än men tillräckligt bra för att kunna jobba. Träna är dock inte att tänka på, än.

Började jobba i måndags och jag har redan sökt fem nya jobb. För nu rackarns ska jag komma härifrån för det går inte att arbeta kvar på en arbetsplats där mitt arbete hela tiden blir ifrågasatt och trots att jag har längst erfarenhet blir jag inte lyssnad på.
Men det är ett problem inte bara hos mig egentligen utan i kommunen i stort. Den är så otroligt hierarkisk att hälften vore nog.

Nu eldade jag upp mig märker jag och det var då inte meningen. Jag ville bara tala om att jag lever och är på gång.
Blev så pass bra att jag kunde vara ute och plocka svamp hela helgen och gudars så gott det har varit. Det finns en hel del svamp i skogen som bara väntar på att mätta mig. Å jag hoppas jag hinner ut en sväng även på söndag.

Men först har jag en halv arbetsvecka kvar och det är väl lika bra att jag sätter fart och betar av den redan nu… Hörs!

Annonser

»

 1. Det finns ingen anledning att vara på en arbetsplats där man inte uppskattas. Bättre att själv ta sig till en plats där ens kompetens värdesätts och används. Så här i efterhand, kan jag se att jag borde ha lämnat några arbetsplatser lite tidigare än jag gjort, det är ju så lätt att vara efterklok. Men det är det ändring på nu. Vi som är så kloka borde ju vara eftertraktade. Gäller bara att hitta någon som inser det. Lycka till!

  • Jag lever fortfarande på hoppet och drömmen om det där stora boendet där andra kan få hyra in sig, odla, äta bra, varva ner och ha det bäst.
   En vacker dag händer det kanske!

 2. Du är socionom va? Skulle tro du hittar ett nytt jobb ganska snart, ni är en bristvara! Annars är det bara att höra av sig så löser vi det lilla problemet 😉 (men då ingår pendling…) Självklart ska man uppskattas för det man gör även om konstruktiv kritik kan vara på sin plats ibland (för mig och för andra – rätt ska vara rätt).
  Skit med den långdragna förkylningen, hoppas den släpper taget snarast.

  • Nä, jag är tyvärr inte socionom. Då hade det inte varit några problem alls.
   Jag arbetar som statsbidragshandläggare. Återsöker statsbidrag för kostnader kring ensamkommande. Tidigare arbetade jag som nämnd- och utskottssekreterare.
   Trägen vinner tänker jag. Snart har jag annat jobb och är frisk. 🙂

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s