Svisch och helgen är över…

Standard

Känns som om jag hunnit få massor gjort i helgen men trots det känns det som om den nyss startade. Helgerna är för korta helt enkelt!

Tidigt i morse fick jag något ryck och rensade ur kylskåpet på alla de olika inläggningar jag hade där och blandade mig en ordentlig sallad. Ökade på den med kikärter, gurka, sallad, örter och lite annat som jag hittade i rotlådan.
KSRS
Sen packade jag ryggan och gav mig av ut. Det var kanonväder att knalla i och det blev väl runt ett par mil. Mötte så klart en massa människor som kom i par, alltid i par eller hela familjer. Tror fan att det bara var jag som var utan sällis. Å jag vet inte om det var solen eller värmen men även jag började längta efter att ha sällis. Längtade efter att dela de där små men härliga sakerna med någon.
För även om lunchen var god, ölen kall och utsikten bedårande var det lite trist att vara ensam bland alla par.
utsikt
Väl hemma igen kom min inre Ernst fram och jag kokade mos av äpplen jag plockat på väg hem från prommen. Jag gjorde också lite kvällsgodis som jag tänkte njuta av nu.
Å njuta doften av äpplen i hela lägenheten.

Nu är det höst och det gillar jag!

Annonser

»

 1. Sommaren verkar verkligen varit bra för äppelträden. Det finns massor! Jag har ingenstans att förvara sylt, annars skulle jag vara ute och palla äpplen 🙂
  jag tycker att det ofta ser ut som om du har sällskap men det kanske är för att du bloggar om det då? var hittar man bra sällskap som vuxen? Kan inte rekommendera den typen av grupp som jag gick med i och som finns i Uppsala med (jag gick ur) för där märker man att det väldigt ofta finns en anledning till att folk saknar vänner. Det kanske gäller mig med när jag tänker efter.
  Har du någon plan?

 2. Jag förstår dig, även om jag, som jag tror även du, kan njuta i eget sällskap, så är det trevligt med sällskap ibland. Det kanske dyker upp någon trevlig vandrare i spåret rätt vad det är 🙂

  • Jo, jag trivs förträffligt med mitt sällskap. Jag är egentligen rätt kul att umgås med! 😊
   Men visst vore det kul att få dela med mig av mig också.

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s