Dagen idag genom åren II…

Standard

Idag för tre år sedan åkte jag till Gävle efter jobbet. Marit mötte upp mig och vi knallade till första bästa pub och drack ett par öl. Därefter installerade vi oss på hotellet, bytte om och gick ner i spaet. Heter det spaet? Skit samma, vi gick ner till hotellets spaavdelning! 🙂

Åter på hotellrummet skrattade vi oss fördärvade åt Galenskaparna på TV, vi garvade ännu mer när vi spelade in och skickade galna filmer till Nina. Sen duschade jag… halkade och krossade båda axlarna och ansiktet gjorde ett avtryck i golvet som säkert fortfarande syns.

Sen följde ett par veckor på sjukhuset och efter det sjukskrivning i fyra månader. Jag hade hemhjälp tre gånger om dagen, kunde inte göra något alls på egen hand.
Tack och lov fanns familj och vänner som hjälpte mig eller bara höll mig sällskap i morfinruset. Sjukresor och taxi tog mig dit jag skulle. Hemstäd och matleveranser såg till att jag hade mat och rent hemma.

Än idag rehabtränar jag mina axlar, ärret under näsan ner på överläppen syns fortfarande men bleknar sakteliga. Å min vänsterarm kan jag inte sträcka rätt upp i luften längre.
Men jag lever. Å precis det ska jag göra varje dag i resten av mitt liv. Så det så!

högbo

Som plåster på såren fick jag en helg för två av koncernchefen. Jag tog självklart med Marit och vi fick en fantastiskt helg där.

Annonser

»

 1. Men… sån jäkla otur du haft. Skönt att höra att du har humöret i behåll trots allt – och att bonushelgen blev en bra helg 😊

  • Ja, otur kan man nog kalla det. Å en smula klumpighet! 🙂
   Tror att jag klarat mig rätt bra just tack vare humöret. Det gör allt lite lättare att försöka ha det kul under tiden eländet pågår.

   • Så kan man också se det 😉 😉
    Det har du nog rätt i men jag misstänker att det inte alltid är det lättaste – men ett val så klart!

    • Onej, det har varit dagar som varit svarta så klart. Men i grunden är jag både positiv och glad och jag tror det är avgörande.
     Å som du säger, man har ett val. 🙂

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s