Folk dånar…

Standard

Nu märks det att folk börjar få nog av värmen. Men vad ska man göra?!

En granne till mig snurrade till det rejält, knatade ut utan att vara ordentligt klädd under. Efter ett par hundra meter föll hon till backen och låg sen där och svamlade. Några andra grannar tog hand om henne, satte henne i skuggan och försökte kyla ner kroppen så gott det gick. Efter ett tag kom ambulans.
Men innan grannarna var framme hos den dånande kvinnan hade de sett flera människor cykla förbi utan att hjälpa, utan att bry sig! HUR är folk funtade???

Tog man bort alla varningstexter skulle snart världen vara en bättre plats. Det lovar jag!

Min kollega fick hjärtklappning igår och höll på att tuppa av. På jobbet. P.g.a. att vi inte har någon som helst ventilation på jobbet. Det var VIDRIGT att komma hit i morse. Var som att kliva in i varm gröt! Vi får inte öppna fönstren men det skiter vi i nu. Så länge det är svalare ute står de på vid gavel.

Å nu har jag beställt en aircooler. Hoppas den kommer. SNART!

Annonser

»

 1. Berätta om den funkar sedan. Har lite svårt att fatta hur något som är 10x10x10 cm kan hjälpa men det finns så mycket smart ny teknik 🙂
  …och min fläkt slutade funka i natt…

 2. Folk är inte riktigt riktiga ibland, jag fattar inte hur man bara kan gå förbi. Minns för några år sedan när jag var på väg till jobbet, mötte en hög med bilar över ett backkrön – på andra sidan låg en människa som farit ur bilen när hon kört av vägen. Då kör man bara förbi… idioter rent ut sagt!
  Hoppas du hittar något som fungerar i värmen, vi har en AC tack och lov. Den räcker inte till hela huset men den gör ändå skillnad.

  • När man tror att man sett allt blir det helt plötsligt värre. Kan inte begripa hur folk tänker?!
   Härligt med AC. Jag drömmer om en! 🙂

   • Förhoppningsvis har du en om ett litet tag 🙂 Sambon var in till Jula och lite andra butiker härom dagen – stora skyltar överallt där de deklarerade att det var slut på allt i fläkt- och kylväg. Tur vi redan hade vår AC och att vi har fläktar (det var annat som skulle handlas).

 3. Värmen tär så de gäller att man tar hand om både sig själv och varandra. Jag försöker anpassa mig för att kroppen ska orka med.

  • Folk är nötter!
   Ja, nu längtar jag efter min kylare. Vete fasen hur lång tid det kan ta att få hem den.
   Under tiden nallar jag hem jobbets fläkt så jag får lite rörelse på luften åtminstone. 🙂

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s