Biggest Loser VIP

Standard

Jag var tidigare galet glad i serien Biggest Loser. Men den kärleken har falnat de senaste åren. Från att ha varit ett intressant program om kost och träning har det blivit mer och mer likt vilken jävla realitysåpa som helst. Nu handlar det mer om att pakta än livslång förändring.

Å ännu värre är det nu när Biggest VIP kör igång för andra året. Om förra årets deltagare var galna så är det än värre nu.
Nu har de tussat ihop Gunilla Persson! Varför ska hon ens vara med i ett sånt program. Hon lär inte ha så mycket att gå ner tänker jag. Hon är snarare där för att ställa till drama!
Alexandra Louthander ska också vara med. Hon är den där hemska människan som inte gjorde annat än att mobba andra i senaste upplaga av Farmen.  Antingen kommer hon och Gunilla finna varandra, eller också går det rent åt helvete. Antar att produktionen hoppas på det sista.

Kalle Moraeus, Erik Hörstadius och Carl-Jan Granqvist är en trio herrar som ska vara med. Varför i hela friden tar man med Carl-Jan? Jag tror inte han är ett dugg sugen på att sluta upp med att äta gåslever och champagne!

Men å andra sidan, det var länge sedan det här var ett program för viktnedgång och hälsa. Nu handlar det bara om drama, pakter och annat skit!
Jag är så trött på vuxenmobbning på bästa TV-tid. Tursamt nog har jag annat att göra men det är trots allt trist att det inte finns något bra livsstilsprogram att se!

book

Förra säsongens vinnare. Book!

Annonser

»

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s