Baksidan av igentagandet…

Standard

För ett år sedan valde jag att vara hemma och ta igen mig i stället för att åka iväg på en weekend i skärgården med vänner. Jag var helt slut i kropp och knopp, orkade knappt med vardagen.
Det togs inte emot på bästa sätt och jag fick skit för det. Sedan dess är jag ute i kylan och får inte vara med längre. Jättetrist men inget jag kan göra något åt.

Igår var det dags igen. Jag hade talat om att jag var trött efter veckans event och behövde vara i lugn och ro. Men så hade jag den dåliga smaken att vara ute och gå. Å fick skit för det!

Kan säga att jag inte bara har lärt mig hur jag ska göra för att hushålla på energin när det behövs. Jag har också lärt mig vad som är värt att släppa och hålla fast. Å sånt här trams klarar jag mig utan. Sånt släpper jag.

Så det så!

För övrigt hade jag en alldeles fantastisk promenad igår. Gick i den skog jag gick i som barn. Åt god picknickmat, bättre mellis och hade bästa sällskapet. Ett sällskap som har samma insikter som jag. Som både ger och tillför. Precis som de vänner jag har i livet!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

»

 1. Äh, förstår inte folk så skiter man i dom. Folk gör inte vågen över alla beslut man tar, det får man acceptera och gå vidare. Det ser ut som du hade en härlig dag ändå. Och vet du vad -jag tycker att vi planerar in en weekend någonstans snart.

 2. Hmm det där känner en alltför väl igen. Så jäkla trist men det är tur att du är rådig och tar med bästa sällskapet på promenad 😘❤❤

 3. Jag tänker att det aldrig är roligt att bli bortvald och att dina vänner faktiskt kanske saknar dig. Men det är ju ett märkligt sätt att visa det på, om man ger skit istället för att säga vad man egentligen vill säga. Alla behöver tid för återhämtning och det ska självklart respekteras. Men visst – vänskap är både ett givande och ett tagande och det gäller att hitta rätt balans. Och det är supersvårt.
  Ha en skön söndag!

  • Visst är vänskap både att ge och ta. Men går det så långt att jag ska ta slut för att andra ska vara nöjda är det inget att ha.
   Söndagen har varit fantastiskt skön, jag hoppas din varit detsamma.

 4. Mysigt du verkar ha haft det. Att folk ska ha så svårt att acceptera de som vågar ta bra beslut för sig själv och stå för dem. Ibland orkar man vara med och ibland inte men det betyder inte att man slutar vilja vara med eller ogillar någon.

  • Ja, jag har haft det riktigt mysigt. Å detsamma hade jag idag också. Hade picknick ute på en brygga. Varmt och skönt! 🙂
   Det är en del som blandar ihop person och handling, det är uppenbart. Jag struntar hellre i dem än att försöka ändra på dem. Det tar nog för mycket energi! 🙂

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s