Att leva farligt…

Standard

Läser om vännen M som chockar personalen på Body Shop genom att berätta att hon använder tvål i ansiktet. Så får man ju inte göra. Men vet ni, det gör jag också. Jag gillar att leva farligt och jag gillar mina olivtvålar. Grekiska så klart!

När M och jag umgås händer det att vi lever farligt. Som den gången då vi sov hemma hos mig och av någon outgrundlig anledning gjorde det med altandörren på vid gavel.

När jag inte umgås med henne är jag inte lika vild, lever inte lika farligt. Men en smula vild var jag igår när jag gick hemifrån utan att stänga altandörren. Den var visserligen inte på vid kavel utan var bara öppen med ett par centimeter. Men för att göra det hela lite mer vilt så hade jag dörrnyckeln kvar i låset på dörren.

Jag hann vara hemma ett bra tag innan jag märkte det. Hann fixa mat, äta och ta en kvällsfika. Men då tyckte jag att det började dra kallt om fötterna och ja…. det var ju inte så konstigt med tanke på att altandörren inte var stängd.

Så innan jag gick i säng kontrollerade jag förråd och garderober men konstaterade att det varken kommit in djur eller människor. Så ingen Gevalia behövdes den här gången!

Idag är altandörren både stängd och låst. Ytterdörren också. Lovar!

tvål

Annonser

»

  1. Häromnatten sov jag med nycklarna kvar i lägenhetsdörren..måste ändra rutinen när jag känner på handtaget om kvällen, att även titta så att nycklarna ligger där dom ska 🙂

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s