Redan less…

Standard

Det finns väl INGEN som missat att det är Black Friday idag. Å det finns väl inte många som redan har ledsnat?! Jag har ledsnat som fasen.

Var ut en sväng på lunchen och jo, jag köpet EN sak idag. Lifebutikerna har 20% på hela sortimentet och eftersom mitt nyponpulver nästan är slut så passade jag på. Men mer än så har det inte blivit. Det är nästan så jag känner mig lite stolt över det.

Jag hörde folk, kvinnor, som shoppade loss ”eftersom det var så billigt”. Jag undrade stilla om det över huvud taget var något som de behövde.
Jag fascineras lätt av folks beteenden och det där att handla bara för att det är billigt är inget undantag. Jag undrar hur mycket man lägger ner på det där billiga och på hur mycket mer man faktiskt handlar just därför.

Jag ska vara ärligt och säga att orsaken till att jag inte shoppade loss är att jag får min lön EFTER helgen, på måndag. Men jag är å andra sidan säker på att jag inte hade shoppat loss på onödiga prylar ändå. Så det så!

BF

Annonser

»

  1. Det här är galet. Jag orkar inte ta emot mer reklam, jag blir helt anti. Men… även jag har lockats köpa några teaterbiljetter till bra pris (eftersom jag vet att jag inte brukar få det så billigt) samt några hotellnätter för att ha något att se fram emot. Det är svårt att stå emot helt. Trevlig helg!

  2. Jag har aldrig varit mycket för att handla på reor, förr stormade ju folk affärerna efter jul, sånt fattar inte jag. Helst vill jag veta vad jag ska ha, gå in ta plagget eller vad det är och sen betala. Färdig! Att skicka efter saker/kläder på nötet passar mig så bra. 🙂

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s