Dagdrömma kan göra ont…

Standard

Igår när jag tog min promme så var jag inte helt alert utan gick och hade tankarna på annat. Vips låg jag på marken med stukad fot, sårig vad och lite öm i högersidan av bröstkorgen.
Jag är så less på mina tulpanstjälkar till vrister, de tål inte ett dugg. Det är faktiskt ett under att jag klarar mig i skogen så pass bra som jag faktiskt gör. Men att gå på plan mark och fundera, det går inte! Minsta lilla kant och jag stupar. Handlöst!

Igår kände jag inte av bröstkorgen så mycket utan mest såren på höger underben. Vristen gjorde inte ett dugg ont konstigt nog. Det gör den inte i dag heller. Men jag har ont i ett par revben på höger sida.

Det är INTE skönt att promma med värk i revbenet. Det går bra till en början, sen gör det ont som fasen och avslutet känns också rätt bra. Men sen kommer en hem, då är en stilla igen och då kommer värken.
Ligga går inte heller särskilt bra. Jag önskar att jag hade kvar den där höj- och sänkbara huvudändan från när jag krossade axlarna så jag åtminstone kunde sitta upp en smula.
Jäkla skitrevben. Antar att jag får sitta i fåtöljen och sova inatt.

Hejdå god sömn!

sovsäck

En sån här vore kanske en bra investering! 

Annonser

»

 1. Ajaj, det lät inte skönt, antar att du har fått spricka/kor i revbenen det gör väldigt ont lång tid. Jag fick stryk en gång för säkert hundra år sedan av en idiot och då fick jag sprickor i revbenen. Åka buss med alla skakningar var hemskt en lång tid efter. Det är verkligen smärtsamt med skador på revbenen.
  Jag är själv yr i bollen och har många gånger trott att nu faller jag omkull, men har klarat mig bra nu en längre tid.
  KryaKram

  • Usch och fy för att bli så sönderslagen. Det har jag tack och lov sluppit. Men ramlat har jag en massa gånger och då skadat revbenen. Så jag är beredd på de där tre dagarnas stegrande smärta. För jag vet ju att det blir bättre.
   Hoppas du inte yrar till det och gör det illa. Ta hand om dig.

 2. Vet du, så där är det för mig med. Eller i alla fall så var det så innan jag började springa. Jag kunde stuka foten bara genom att stå rakt upp och ner. Superkonstigt. Det har blivit bättre av löpträningen, så nu är det inte lika ofta längre. Men när det händer så gör det mycket ondare än förr! Hoppas att du läker fort, i både fot och revben! 😊💚

  • Ja, både förvånad och en smula chockad. Å än värre skakad över att ingen jävel stannar till när de ser att jag ramlat. Det är illa.
   Nu blev det min hemmafåtölj i stället. Men den är mysig den också… 🙂

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s