Landat…

Standard

Dra åt skogen vilken bra helg jag har haft. Det har varit en helg som innehållit allt från glädje till sorg, skratt och gråt, men mest av allt gemenskap, förståelse och kärlek.

Just det sistnämnda, gemenskap, förståelse och kärlek är ofta en bristvara i före detta gyncancerdrabbade kvinnors liv. 
Det är självklart svårt för andra att ha förståelse för hur vi har det i LivetEfter. Vi hamnar dessutom utanför gemenskapen eftersom vi kanske inte orkar som förr, tål inte intryck som förr, blir snabbare trött och gud förbjude… ombestämmer oss i sista sekund när vi märker att vi inte orkar vara med på det vi tidigare tackat ja till. 
Å det där med kärlek kan vara fan så svårt när partnern är rädd att man ska dö och kontrollerar andningen när man sover. Den fysiska kärleken kan bli ett minne blott efter att man växt ihop eller läcker överallt ifrån. Det är inte så sexigt att kissa på sig så fort det kittlar till, OM det över huvud taget kittlar det vill säga.

Mer om det kommer jag att skriva, det lovar jag. Men kanske inte här i bloggen. Det finns mycket att skriva om som måste ut till fler än ni vänner som läser här.

Jag kommer ALDRIG bli tacksam eller vara glad över att jag fick cancer, ALDRIG! Men jag kan glädjas över att jag fått möjlighet att träffa dessa underbara kvinnor som var med mig och LE till Sätra Brunn i helgen. Jag känner mig ödmjuk och privilegierad över att just de ville dela med sig av sina resor, erfarenheter och berättelser. Fantastiska och starka kvinnor som jag förhoppningsvis kommer att träffa om ett år igen.

Det ser jag fram mot. Så det så!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

»

  1. Man hör så lite om just gyncancer kanske just för att det blir så intimt så det är bra att det finns grupper som pratar om det och som kan ta udden av att det är skämmigt att prata om kvinnors underliv. Var är alla gyncancergalor? Finns det något band för det?
    Vilken tur att du hittat en gemenskap!

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s