Jag får så klart…

Standard

…skylla mig själv som inte gått regelbundet hos tandläkaren. Men jag har helt enkelt inte haft nerver till det! Det har jag nu, nerver samt en bra tandläkare.
Men inte ens den bästa tandläkare kan skapa under så idag skrev hon en remiss till specialisttandvården här i stan. Jag har nämligen ett par tänder som håller på att lossna.
Inte kul alls, men som sagt… jag får skylla mig själv som gått med eländet alldeles för lång tid.

Så tyvärr får M & M försöka klara sig utan mig i Thailand. Jag kommer antagligen vara inne i en tandfixarperiod då. Jag tar dock igen det senare i sommar. Lilla mor fyller jämt och hela familjen åker iväg till Agios Nikolaos, Kreta.
an

Då förväntar jag mig att ha snygga tänder. Så det så!smile

Annonser

19 responses »

  1. Jag håller också på med mina tänker. Jag är så tacksam för att jag hittat en bra tandläkare. Det är inte roligt att gå dit men jag gör det.

  2. Vet ni vad jag gillar med det här bloggeriandet? Att vi är ett gäng i ungefär samma del av livet, då känns det enkelt att skriva om tandfix och hängbröst. 🙊

  3. Usch, jag ska till tandläkaren imorgon. Hua mig! Jag har tandlossning och går var 6:e månad för att ha koll på det. Man vill ju gärna ha de egna tänderna ett tag till! Önskar dig att det går bra när du är hos tandläkaren. 🙂

  4. Jag tycker inte du ska vara så hård mot dig själv. Tandvårdsrädsla är ingen lek och hade du inte varit rädd hade du ju hängt hos tandis oftare. Modigt att du är där nu tycker jag. Klapp på axeln för det.

  5. Vad bra Mie att du nu prioriterar dina tänder. Ett klokt och väl avvägt beslut. Även om det känns som något ”obehagligt” så är det värst innan. När man väl ligger i stolen så brukar det gå bra. Tandläkarna nu är väldigt skickliga och känner av. Sedan kommer du att känna dig så stolt och må bra närdet är klart. Tänder är så viktiga och värda att investera i. Jag vet, jag har nyligen fått två nya kronor i underkäken och varje gång jag kollar i spegeln så jublar jag och ångrar inget, även om det kostade slantar. Vilken fin berättelse du gav om din rehab vecka. Försök att hålla kvar känslan och glöm inte dina föresatser. Tack för en mysig,annorlunda och beskrivande blogg..Kreta blir härligt, vi var en gång i maj…..Kram

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s