Inte okej…

Standard

Jag tänkte att det skulle gå snabbare att använda mig av ”mina vårdkontakter” än att ringa min läkare för att fixa recept på mina mediciner.
Jag trodde att ”mina vårdkontakter” var ett verktyg som underlättade hantering, som snabbade på saker och ting. Men uppenbarligen inte.

20160912_120524.png

Jävla dumheter!

 

Annonser

9 responses »

 1. Nu har jag ingen koll på hur fort det går annars. Bokar man tid? Hursomhelst så finns det massor av effektiviseringspotential inom vården. Inget företag, ingen fabrik skulle fungera om den drevs som vården bedrivs idag.

  • Om inte jag använder webtjänsten så måste jag ringa in till min vårdcentral och får en uppringningstid. Å har jag tur så ringer de upp under dagen, men är tiderna slut så får jag göra samma procedur dagen efter.
   Håller med om att stora delar av vårdsektorn måste effektiviseras. NU

 2. Mina vårdkontakter är bara ytterligare en väg in i sjukvården, inte nödvändigtvis en snabbare väg. Det behövs mer folk på golvet, mindre stafettläkare och bättre styrning inom landstingen för att få skutan på rätt köl. Framförallt behöver man folk som kan planera och leda och fördela arbetet på varje enhet. Tyvärr är man inte en bra arbetsledare och chef bara för att man har en vårdutbildning, som t ex sjuksköterska, i botten, det behövs mer proffsiga ledare inom sjukvården.

  • Oja, jag vet allt det där och jag håller med dig. Själv hade jag turen att arbeta inom akutsjukvården på det glada åttiotalet då det fanns både personal och pengar.
   Men ändå, webblösningar tar man till för att vara tillgängliga, säkrare och snabbare. Inte tvärt om.

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s