Uppsala Kulturmarathon…

Standard

Loppet kommer att gå genom natursköna områden och historiska miljöer, längs Gula stigen, Fyrisåns stränder, genom centrala Uppsala och ut mot vikingarnas heliga plats, högarna i gamla Uppsala – en sträcka som kombinerar löpupplevelsen med det finaste av Uppsala en sensommarkväll!
Uppsala Kulturmaraton äger rum fredagen den 9 september med start kl.15.00. Det är dagen före Kulturnatten, en dag och natt då Uppsala bjuder på kulturupplevelser i världsklass. Ta tillfället i akt att kombinera löpning med kulturnöje denna helg, själv eller genom att bilda ett stafettlag. Välkommen till Uppsala och välkommen till ett oförglömligt lopp; Uppsala Kulturmaraton!

Vill du inte springa ensam kan du dra ihop ett lag med två, tre eller fyra deltagare. Växlingarna kommer ligga vid ungefär en mil och andra växlingen efter 21 098 meter (för att möjliggöra halvmaraton).

KM

bilden är från uppsalakulturmaraton.se

uppsalakulturmaraton.se/Home/Banan

Annonser

14 responses »

  1. Den kommentaren smet..
    På vårruset är det folk överallt hur ska det inte vara där tänker jag… Får jobba mot att få ordning på mina en och klara milen så kanske det känns ok ett annat år

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s