Välja frakttid…

Standard

För några dagar sedan beställde jag lite prylar på nätet och ville ha de hemlevererade. Tyckte det var smart eftersom man tydligen kunde få välja när varorna skulle levereras.

Så igår fick jag ett mess och genom att svara på det kunde jag välja tid för leverans. Jag fick välja mellan idag 10-12, i morgon 10-12 eller i övermorgon 10-12.

Idioti!

Annonser

13 responses »

  1. Dom flesta verkar ha dessa jävla tider för leverans! Jag var fast hemma igår 10-14 för leverans av mitt badkar.Jag bad dessutom om att dom skulle komma tidigt,kom 13:45!! Nu har jag tur i detta fallet för jag jobbar skift o kan vara hemma dessa idiotiska tider. Men hur faan tänker dom!! Måste ju vara ett jätte problem! Blääääääääääää !

    • Ja jävlar… De tyckte säkert att de var riktigt duktiga som kom en kvart före avslut.
      Jag ska kanske öppna en budfirma som levererar tidiga morgnar, sena kvällar och helger i stället. Det här kostar timmar för mig…

  2. Så man fick alltså inte välja leveranstid innan man checkade ut sina köp i kassan? ! Lömskt trick. Mathem.se har massor med leveranstider att välja med. De kostar lite olika men ibland har man tur att få rabatt på just den man vill ha för att de redan har levereranser i området. Tänk om fler kunde vara så tillmötesgående?

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s