Muppar…

Standard

I mitt FB-flöde cirkulerar nu en bild där AF går ut och säger ”anställ en nyanländ invandrare och få 75% av lönen genom oss.

Å naturligtvis blir det ett jävla liv bland mupparna. ”vi måste hjälpa våra egna först” ”hur ska det gå med våra ungdomar” osv i all oändlighet.

För det första, det är otroligt bra att nyanlända kommer ut i arbetslivet så snart som möjligt, det trodde jag alla begrep. Jag menar, stödet är inte livslångt, personer kommer ut i arbetslivet, lär sig språket, integreras.
Ja, ni fattar.
Om invandrarna INTE jobbar blir det ett jävla liv över att de enbart lever på bidrag, att de inte integreras (som om det vore något de själva ska göra), att de inte lär sig språket osv.

Dessutom FINNS det naturligtvis ”bidragsjobb” för svenskfödda också. Men den informationen verkar mupparna ha svårt att ta in. De är kanske inte helt läskunniga, vad vet jag!
Men det finns nystartsjobb, yrkesintroduktion, särskilt anställningsstöd osv. Det är bara att gå in på AF hemsida och hämta informationen.

Å tills ni gjort det Muppar, kan ni väl försöka att inte lusa ner mitt flöde med skit! Deal?

Screenshot_2016-01-28-13-01-41

Annonser

11 responses »

  1. Allt är bara jävligt tröttsam nu mera. Jävligt gnälligt om ensamkommande och invandring. Alla kan inte komma hit, vi måste hjälpa våra egna bla bla bla

  2. Pingback: Muppar… | Christer.L.Hansson

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s