Flykten från pisslandet…

Standard

Lyssnar på ”Flykten från pisslandet” som finns i P1 Dokumentär. Det handlar precis om precis det programmet heter, flykten från pisslandet, eller Sverige som vi andra säger.

De är alltså less på invandringen, på att den ”svenska kulturen” utarmas och så klart, less på media som ”mörkar precis allt och bara skriver positivt om invandringen”.

För att visa sitt missnöje ska de, eller har redan, flytt från Sverige och bosatt sig i ett annat land. Å då blivit precis det de själva föraktar, en invandrare!  Smart!

Skärmklipp

Bilden är från Forum för idioter. Ett klick här tar er dit.

 

12 responses »

 1. Jag brukar fundera på hur rasister ska orka leva när de blir äldre, på mina föräldrars äldreboende har minst 50% av personalen invandrarbakgrund. Dessutom är de empatiska, härliga människor, hur ska rasisten kunna hantera det? Eller så har demensen slagit till och de minns inte att de är rasister?

  • Fast man kan ju inte generellt säga att alla ”invandrare” är empatiska och härliga- kanske på just det äldreboendet – för det är väl som med svenskar att det finns idioter bland dem med? Läste så bra att det i USA kallas för minoriteter istället för invandrare för när blir man egentligen svensk? I svenskars ögon

   • Jag tänkte att fördomar kan komma på skam, just för att inom vården ofta är empatiska och trevliga. Överlag är invandrare, jag gillade minoritet bättre lika sura och puckade som vi.

 2. Och hur många av oss har inte nån % utländskt blod i ådrorna om man kikar nån generation bakåt? Invandring har förekommit under alla århundraden

 3. I den här debatten, liksom många andra, finns det två sidor:
  – Svartmålarna (SD och ännu mer höger)
  – Skönmålarna (Gammelmedia inkl tex Özz N, Alexandra P och Täppas samt inte minst Expo)
  Sanningen ligger säkert även i denna debatt i mitten.

  • Nu kan man inte ens kalla ”gammelmedia” för några skönmålare längre.
   Tänker närmast på händelserna i Stockholm som just media blåste upp och gav ett mycket mörkare scenario än vad verkligheten visade.

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s