Dagens morgonutflykt…

Standard

I morse var jag till sjukgymnast och fick nya rörelser att göra. Vänsterarmen skötte sig riktigt bra och det är den som ska tränas upp nu. Dessutom ska jag börja träna i vatten. Skönt! Måste bara investera i en ny baddräkt först, den gamla hade jag på mig på hotellet i Gävle så den är kastad i soporna nu.

Jag har känt mig lite stressad över vad läkaren sa till mig vid utskrivningssamtalet. Han menade att de åtta veckornas sjukskrivning skulle räcka gott och väl och att jag snabbt skulle fasa ut morfinet.
Nu har åtta veckor passerat och varje försökt till utfasning av smärtlindring har misslyckats.

Sjukgymnasten menade att jo, så kan man absolut göra i de bästa av världar och OM MAN BRUTIT EN ARM! Nu har jag haft komplikationer och dessutom haft frakturer på båda armarna och det kräver längre till. Det var något som läkarna på onkologavdelningen borde ha tänkt på.

Så nu är jag lugn igen, tränar vidare och gör ett nytt försök att fasa ut morfinet idag. Jag måste ju vara helt morfinfri om en dryg månad. För då vankas en gourmethelg på Högbo Brukshotell, en present från Koncern-VDn till mig och Marit. Å helgen efter är det teaterdags med Maria. Teater och bubbeldags förstås!

Så mycket kul att se fram mot, mycket kul och morfinfritt!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

One response »

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s