Förmiddagsintervju…

Standard

Lite pirrig har jag som varit i förmiddags allt. Jag skulle ju bli intervjuad av lokaltidningens reporter gällande cellprover och gyncancer. Visserligen är det ett ämne jag kan mycket om, mer än jag skulle vilja veta, men ändå!

Klockan elva kom så en och sen pratade vi, eller rättare sagt jag, i en och en halv timme. Jag pratade om hur man kan få kvinnor att gå på sina celltester. Men främst pratade vi om min cancerresa, i synnerhet om hur det var innan jag kom till Akademiska sjukhuset och fick bra vård.

Jag berättade om Akademigruppens specialistklinik AB och gynekologen Nikolay Georgiev som försenade min behandling med flera månader på grund av inkompetens.
I slutet av nästa vecka kommer jag att få ögna igenom det som skrivits och jag ser fram mot det. Ska bli intressant att se hur andra uppfattat mitt pladder. Mitt ibland osammanhängande pladder. Men tursamt nog har reportern även läst min blogg och här är det mer ordning och reda.

Självklart kommer jag att tala om, och länka till, artikeln när den finns i tidningen. Lovar!

Tills dess ska jag ta hand om mig. Det var en del anspänning som släppte när allt var klart. För även om det är ett par år sedan nu så är cancern alltid så närvarande. Den finns alltid och jag blir aldrig av med den.

Tyvärr!

 cell

Annonser

8 responses »

  1. Ja det är alltid spännande att läsa hur andra uppfattat vad man sagt. Förr när jag bodde i sandlandet kände vi många journalister och blev intervjuad om det ena och det andra. Inget så här allvarligt, men ibland blev det ju väldigt olikt det jag tyckte jag försökt få fram.

    Bra att du sprider kunskap omkring dig, och pekar på dem som inte gör det!!

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s