Det blev en dag idag också…

Standard

Gårdagen blev precis så bra som jag trodde. Först nya kollegorna och cheferna som tog emot mig med glädje och gemenskap. Underbart!

Efter den härligheten mötte jag Maria på stationen och utan att passera gå gick vi till Stationen, beställde bubbel och inväntade Ylva. När hon väl var där så hann vi med ytterligare ett glas. Tillsammans traskade vi vidare för att handla ingredienser till kvällens middag.

Hem, korkade upp, fixade mat och bubblade vidare. Åt fantastiska Vietnamesiska rullar med go-dippa och mådde bara gott. Efter maten var det dags för klädombyte och soffhäng. Sen satt vi i soffan, drack bubbel, bubblade, skrattade. Å som vi pratade, och bubblade med för den delen, om allt och lite till. I synnerhet lite till… eventuella män hade blivit lätt generade om de hade hört vad vi pratade om. För jo, vi är rätt frispråkiga när vi har möjlighet!

Men nu är det en annan dag. Jag sitter och bloggar medan Maria letar efter bästa möjliga resa till Filippinerna! För i höst blir det åka av, var så säkra!

Rester från gårdagen...

Rester från gårdagen…

 

Annonser

14 responses »

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s