IVO

Standard

Idag fick jag ytterligare ett brev från Inspektionen för Vård och Omsorg, IVO. Där står att jag åter igen har möjlighet att yttra mig över deras förslag till beslut, dock senast 2 januari. Beslutet är att avsluta ärendet. Punkt!

”I bedömningen står att IVO ansluter sig till Socialstyrelsens vetenskapliga råd som gör bedömningen att berörd läkare genom sin passivitet och okunskap har försenat cancerdiagnosen, vilket kan ha försämrat prognosen. Utöver detta har läkaren ej handlat enligt vetenskap och beprövad erfarenhet genom att ordinera läkemedel de dessa ej var indicerade. Läkaren kan således inte undgå kritik från IVO gällande yrkesutövningen i dessa delar av vård och behandling.
Ärendet föranleder inga ytterligare åtgärder från CVO.”

Så det är alltså allt? Man konstaterar att han är både passiv och okunnig och kritiserar honom för det. Men att han tillåts fortsätta som om inget har hänt medan jag har sår och fysiska livslånga problem. Just nu förbannar jag de kvinnor jag vet blivit felbehandlade av honom, Nikolay Georgiev, men inte orkat anmäla honom. Jag förbannar läkarjäveln på Akademigruppens Specialistklinik AB som ställt till det onödigt mycket för mig.

Karma läkarjävel, karma!

Annonser

12 responses »

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s