Förändringar…

Standard

Just nu vet jag att många sitter och summerar 2012, tänker ut nyårslöften och planerar för 2013.
Det tänker jag inte göra, inte här och nu åtminstone. 2012 var ett riktigt jävla fittår och jag vill inte ha det tillbaka. Mycket är jag nöjd över, det mesta faktiskt, men mycket är jag missnöjd över och en del ångrar jag kraftigt.
Inser naturligtvis att det är dumt att ångra något och att gjort är gjort, valt är valt. Tack och lov kan jag åtminstone lära av det.

Jag tänker fortsätta i samma spår jag börjat gå nu så sakteliga. Jag har börjat göra om mitt hem och mig själv. Det är trots allt dessa två saker jag kan bestämma över och förändra/förbättra. Inget annat. Vad som sen händer i slutändan vet jag inte än, jag vet bara att jag kommer att välja det som är bra för mig. Det som känns bra i både själ och hjärta, helbra!

På jobbet hoppas jag också på förändringar när det gäller mig och mina arbetsuppgifter. Det är jag själv som initierat förändringarna så det är klart att det känns bra. Men skulle det inte gå i lås och bli så som jag hoppas får jag själv se till att det blir förändring. För en sak vet jag, jag vill inte längre sitta fast så som jag gör på jobbet. Fast längst ner på näringskedjan.
Det låter kanske som om jag är missnöjd med mitt jobb men icke, jag trivs trots allt. Men att jobba fastlåst funkar inte för mig, jag måste ha utmaningar och förändringar och som sagt, det ska jag se till att få på ett eller annat sätt.

Summerar gör jag inte, det gör mig inte glad. Det som gör mig glad är som sagt det som ligger framför mig. För det ska bli bra, riktigt bra, det ska jag se till.

Så det så!

framtiden92

Annonser

»

  1. Ja framåt bara och nu kan det bara bli bättre.
    Varför avlägga löften på nyår? Har aldrig sett visten med det. Det man man göra vilken dag som helst på året.
    Gott Nytt År

Var så goda, nu är det er tur att tycka till och skriva något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s